Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is de belangrijkste kernwaarde van Pluimveegroep Van Beek B.V. Zowel het sorteren van de eieren als de keuze van grondstoffen in het mengvoer worden zorgvuldig uitgevoerd. Daarnaast besteden we veel aandacht aan hygiëne op en rond het erf en houden we goed toezicht op de gezondheid van onze kippen. Om de kwaliteit van onze eieren zo hoog mogelijk te houden, zorgen we voor een optimaal leefklimaat van onze kippen. We nemen maatregelen voor het dierenwelzijn en de diergezondheid en verliezen daarbij ook het milieu niet uit het oog.

 

Hygiëne in de stallen en op het erf

Op ons erf en in de stallen hanteren we strenge regels omtrent hygiëne. Bezoekers en betreders van het erf moeten voldoen aan de gebruikelijke hygiëneprotocollen. Op die manier kunnen we de levenskwaliteit van onze kippen waarborgen. Na periodieke grondige reiniging van stallen en inventaris wordt middels een hygienogram gecontroleerd of de reiniging en ontsmetting goed is uitgevoerd.

 

 

Uitstekende dierverzorging

Om de levenskwaliteit van onze kippen hoog te houden, zorgen we voor voer van hoogwaardige kwaliteit waarbij wordt gelet op de samenstelling, de structuur en de silo waarin het voer wordt bewaard. Daarnaast onderzoeken we de dieren regelmatig, zodat we goed op de hoogte zijn van de gezondheid van de kippen.